Førerkortsentralen Trafikkskole

Førerkortsentralen AS

Førerkortsentralen Trafikkskole

Førerkortsentralen Trafikkskole har Bergens beste plassering for deg som kommer med buss, tog eller bybane. Vi ligger i umiddelbar nærhet av holdeplassene til disse transportmidlene.

Om du allikavel syntes det er utfordringer med å komme seg til trafikkskolen, er service og fleksibilitet noe av det vi er best på. Vi henter og bringer etter avtale.

Er du opptatt av miljø så kan du hos oss kjøre miljøvennlige nullutslippsbiler som Tesla og Hyundai. Vi har også en BMW hybrid. Disse bilen er med automatgir. Skulle du ønske å ta førerkortet med manuell gir, så kan vi hjelpe deg med det også. På den førerkortklassen har vi BMW 1 serie.

Hvis du velger å begynne hos oss, jobber vi raskt og effektivt med deg, slik at du vil kunne erverve førerkortet så raskt og effektivt som mulig. Dette uten at det skal gå utover kvaliteten på opplæringen.

Førerkortsentralen Trafikkskole ønsker å hjelpe så mange som mulig. Å ta førerkort kan være en stor kostnad for mange, så derfor er vi behjelpelig med en fleksibel betalingsordning. Du tar kontakt med oss så finner vi en løsning for ditt behov.

 

Flere nyheter

STUDENTTILBUD

Les mer

Drømmer du om MC-lappen?

Les mer

TRAFIKALT GRUNNKURS

Les mer

Samarbeidspartnere

Les mer

Nye priser fra 15.juni

Les mer

Vis alle
Messenger