Mørkekjøring er en obligatorisk del av førerkortopplæringen

Dersom du fullfører trafikalt grunnkurs i perioden 16. mars – 31. oktober, vil det ikke inkludere mørkekjøring (trafikant i mørket).

I perioden fra 1. november til 15. mars vil du ikke ha tillatelse til å øvelseskjøre dersom du ikke har gjennomført mørkekjøring. Hvis du tar førerprøven i perioden 16. mars – 31. oktober uten å ha gjennomført mørkekjøring, må du ta dette kurset før 31. januar året etter.

Kurset har som hensikt å gi deg bedre kunnskap om bruk av lys ved kjøring, parkering og i nødssituasjoner under mørke forhold.

Kurset inkluderer også en innføring i risikovurdering og vanlige årsaker til ulykker som oppstår i mørket. Instruktøren vil demonstrere og forklare disse elementene.

Etter fullført kurs vil du motta et bevis fra Statens vegvesen som gir deg tillatelse til å øvelseskjøre hele året, uten begrensninger på sesongen.

Prisliste

Trafikalt grunnkurs (TG)

3680,-

Mørkekjøring

2490,-

Førstehjelp

900,-

TG uten mørkekjøring

1290,-

Anmeldelser

Vår score 4.9 (Basert på 40+ google anmeldelser)

Bekreftet anmeldelse
Les mer
Fantastisk kjøre skole, kjørte med Marianne Mathisen. Hun er fantastisk flink kjøre lærer og anbefalles på det sterkeste. Møter altid opp i tidet og med et smil. Dette er en dame som virkelig brenner for det hun holder på med.
Bekreftet anmeldelse
Les mer
Fantastisk kjøreskole og utrolig dyktige kjørelærere! Jeg hadde Pål Haukedal som kjørelærer og han anbefaler jeg på det sterkeste! Aldri noe tull med booking/ombooking av kjøretimer, kommer til avtalt tid og legger virkelig til rette for at en skal bestå oppkjøringen. Brukte litt tid på førerkortet på grunn av 80% fast jobb og 50% studier, men Pål loset meg gjennom og jeg bestod oppkjøringen på første forsøk
Bekreftet anmeldelse
Les mer
Jeg vil anbefale Førerkortsentralen AS på det sterkeste! De har vært hjelpsomme, effektive og flinke fra første stund, og tilrettelagt kjøreopplæringen etter meg og mine behov. De har også vært pålitelige og lette å kontakte for spørsmål eller ombooking av timer
Bekreftet anmeldelse
Les mer
Utrolig bra kjøreskole. De er utrolig grei og god info alt man trenger for å ta lappen. Anbefaler dette på det sterkeste. Kunne man gitt de 10 stjerner hadde de fått det av meg. Vis flere skal ta lappen som meg. Velg denne kjøreskolen. Tusen takk for all hjelpen😊🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟